sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi maailma


Uusi vuosi alkakoon huimalla visiolla uudesta maailmasta:


Jeesuksen uusi maailma

1. Luonto: Rappiolle joutunut luonto korjaantuisi ennalleen, täydelliseksi paratiisiksi, Eedenin portit avautuisivat jälleen.
2. Yhteiskunta: Sodat ja riidat raukeaisivat maailmasta. Yhteisöllisyys rakentuisi Jumalan armolle, lait ja rangaistukset kävisivät tarpeettomiksi.
3. Kanssakäyminen: Ihmisten välillä vallitsisi sielujen yhteys, henkiset arvot voittaisivat, varallisuus ja asema mitätöityisivät.
4. Ihmiskuva: Rakkaus Jumalaan antaisi elämälle merkityksen, ja Jumalan lapsena jokainen saisi arvon ihmisenä.
5. Tunne-elämä: Ihmiset vapautuisivat kaunasta, pelosta ja epäluulosta aistiessaan heitä ympäröivän rakkauden, varjeluksen ja siunauksen.
6. Käyttäytyminen: Armon kokiessaan kukaan ei kohtelisi lähimmäisiään huonosti. Ventovieraisiinkin suhtauduttaisiin sovinnollisesti ja sydämellisesti.
7. Biologia: Muutos elähdyttäisi myös ihmisruumista. Sairaudet paranisivat.
8. Metafysiikka: Jumala ei enää pysyttelisi erillään luomakunnan elämästä vaan laskeutuisi maan päälle läsnä olevaksi.


 


Tulevaisuudennäky on lainattu Deepak Chopran kirjasta Kolmas Jeesus, josta lisää tietoa täällä. Chopra on koonnut evankeliumeista yhteen Jeesuksen julistamat näkemykset siitä, millainen olisi uusi maailmanjärjestys, kun ihmiskunta saavuttaisi uuden tietoisuuden.

Jos vaihdamme sanan tietoisuus sanojen sielu ja Jumala tilalle, eikö tässä ole kuvattuna juuri se uusi maailma, jota kohti kuljemme oivallettuamme olevamme vapaita tietoisuudessa? Kun tiedämme, keitä tai kuka olemme, ei maailma voi enää olla ennallaan.

Tullaan tänä vuonna aina vain vapaammiksi ja luodaan maailma aina vain uudemmaksi!

Riemukasta uutta vuotta 2012!

2 kommenttia:

  1. Tulee vähän mieleen John Lennonin "Imagine" biisin sanat, onkohan hän kirjoittanut kappaleen Jeesuksen sanojen pohjalta..:)
    En itse usko, että sillä on kovin suurta eroa käyttääkö sanaa tietoisuus, Jumala, rakkaus, kaikkeus, lähde, mitä tahansa, sillä kaikki on samaa kuitenkin. Mut toki sanoilla on usein merkitystä ihmisille itselleen ja se on okei.
    Deepak Chopran Buddha on myös luettavan arvoinen, hieman uutta näkökulmaa taas ja ihan kivasti kirjoitettu myös :)

    VastaaPoista
  2. Joo, sanat on sanoja, ja samasta puhutaan kuitenkin! Tärkeintä on päästä sanojen taakse. On oikeastaan hauskaa lukea kirjoja, joissa on käytetty sellaisia sanoja, joita ei ehkä itse käyttäisi, mutta ymmärtää silti, että ihan asiasta puhutaan. Jokainen tulkitsee omasta perspektiivistään, eikä sillä ole väliä kun muistaa, että se on kaikki samanarvoista tulkintaa.
    Chopraan voisi kyllä tutustua vielä laajemmin! :)

    VastaaPoista